2017. július 8., szombat

Apolló Tintafoltjai

Amikor befejeztük az alapozó írókurzust, a tanárunk azt javasolta, hogy próbáljuk fenntartani a csoportot, mert nagy hasznát vehetjük egymásnak. Én el sem tudtam képzelni, hogy ez működhet hosszútávon, de ezt a gondolatot megtartottam magamnak. Szerencsére az egyik csoporttársunk, Hope Sethemba, aki azóta is a mi tündér-keresztanyánk vagy legalább tyúkanyónk szerepébe bújva vigyázza sorsunkat, nem így gondolta, és a tanfolyamot lezáró találkozóra már azzal a hírrel érkezett, hogy létrehozott egy csoportot nekünk. És ez a csoport azóta is működik, sőt, bővült néhány új taggal az elmúlt év során. 

Bár nem hittem, ez az írói kör nagyon jót tett nekem. A belső bizonytalanságaimban, blokkomban sokat segített, hogy megoszthattam érzéseimet olyanokkal, akiknek voltak már hasonló élményei. Ráadásul, bár versenytársak vagyunk bizonyos novellapályázatokon, bizalommal oszthatjuk meg egymással véleményezésre a pályaműveinket. 

Az is nagy élmény volt, hogy részt vehettem a csoport logójának megalkotásában. Többünk ötletét összegyúrva készítette el Eszes Rita ezt a szuper kis emblémát.

Szuper kis közösség ez, és örülök, hogy a tagja lehetek. :) Ezért is szeretném ismét figyelmetekbe ajánlani a nemrégen létrehozott blogunkat, az Apolló Tintafoltjait, ahol egyre több novellát olvashattok. Ide kattintva elérhetitek az oldalt. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése