Oldalak

2017. december 9., szombat

Szaszkó Gabriella: Beszélj hozzám - könyvbemutató és dedikálás

December 6-án megjelent Szaszkó Gabi második regénye, a Beszélj hozzám, a Pennington-testvérek trilógia középső része. Ennek apropójából a Maxim Kiadó könyvbemutatót és dedikálást szervezett a Fókusz Könyváruházban. -- Érzelgős bejegyzés következik!

Fotó: Dream válogatás

Amint tudomást szereztem erről a rendezvényről, nem volt kérdés, hogy megyek. Nem minden nap látja az ember a legjobb barátnőjét a könyvéről közönség előtt beszélni és dedikálni! Arról nem is beszélve, hogy mérhetetlen boldogság osztozni Gabival az örömében. Főleg úgy, hogy volt szerencsém végigkísérni őt az íróvá válás útján. 

A beszélgetés kezdetén elöntött a meghatottság és a büszkeség. A sírást szerencsére sikerült visszafojtanom, elég hülyén is nézett volna ki, ha valaki felzokogott volna a második sorban, de azért a szemem könnybe lábadt. A hosszú évek munkája szépen hozza az újabb és újabb gyümölcsöket, megérdemelten. A dedikálás kezdetekor gyorsan megvettem a könyvet, aztán be is álltam a sorba. Kicsit rajongólány üzemmódba léptem, amíg megkaptam az aláírást, és együtt fotózkodtam az írónővel. :D  
(A regénykét most is itt nézegetem, annyira szép lett! Mikor a Maradj velem borítóját megláttam, azt mondtam, hogy az bizony a második részhez passzolna igazán. Utólag el kell ismernem, hogy ez bizony így lett tökéletes.)Talán idétlenül hangzik, de Gabi sikerének annyira tudok örülni, mintha csak a sajátom lenne, hiszen a sorozat mindhárom könyvét volt szerencsém az elsők között olvasni. Nagy boldogság látni, hogy a visszajelzések többsége osztja azt a lelkesedést, amit annak idején éreztem a történet megismerésekor. 

Ami külön meghat, az ajánlás. Igazán nem számítottam rá, hogy Gabi nekem és a barátságunknak dedikálja ezt a könyvet. Remélem, egy nap én is viszonozhatom a gesztust. :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése