2018. november 3., szombat

NaNoWriMo 2018

Elhatároztam, hogy idén nem NaNozom. Egyszerűen képtelenség négy gyerek, köztük egy 2,5 hónapos, egy folyton szaladó lakás és leküzdendő házimunkahegyek mellett. Ráadásul az októberünk a betegség jegyében telt, amikor nem volt olyan hét, hogy a három ovis közül legalább egy ne legyen itthon. Meg amúgy is folyton azon bosszankodom, hogy az olvasással sem haladok úgy, ahogy szeretnék. Ebbe igazán nem fér bele az írás.

Forrás: nanowrimo.org

Bántott a dolog, persze, hiszen az utóbbi két évben olyan jó élmény volt a NaNo. De most úgy voltam vele, hogy legalább a kihívás adta óriási motivációt a tavalyi kisregény javítására fordítom. Be is állítottam magamnak ezt az oldalon. De azért maradt bennem némi nyugtalanság, amit megpróbáltam elhessegetni magamtól.


Aztán egyik nap a fejembe fészkelte magát két karakter, akik pár hete jelentek meg előttem. És jött egy jelenet, amit le kellett írnom. Előkaptam az egyik füzetem, és leírtam azt a pár sort. Ennyit arról, hogy novemberben nem írok.

Az van, hogy a NaNo függővé tesz. :D Nem tudtam neki ellenállni, de azért maradok a realitás talaján. Ha a hónapban az ötezer szót elérem, az már csodás. De ha csak annyit tudok kihozni magamból, hogy minden nap írok akár csak száz szót is, akkor elégedett leszek. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése