2019. január 12., szombat

Írók egymás között - Újévi írós fogadalmak

Elérkezett a január, és úgy gondoltuk, az első bejegyzést a 2019-ben megvalósítandó terveinknek szenteljük. Van egy olyan érzésem, nem az én írásom lesz a leghosszabb. :D Gabi, Emma és Fanni bejegyzését a nevükre kattintva érhetitek el. 

Bevallom őszintén, először nem igazán rajongtam az ötletért, mert az utóbbi pár évben megfogadtam, hogy nem fogadok meg semmit az újévben. Eddig sem tartottam be nagyon semmit, a Goodreads olvasós kihívásán kívül, idén meg aztán pláne minden előre lehetetlennek tűnt. De azért ez a kedves hagyomány csak nem hagyott nyugodni, így december végén szépen megfogadtam, hogy idén többet fogok (vagy legalább is szeretnék) írni.

A meglehetősen elnagyolt fogadalom hátterében nem az áll, hogy nincsnenek  céljaim erre az évre, inkább az, hogy négy gyerek mellett nem igazán jut időm az írásra. Pláne úgy, ha minden héten legalább egy kisbeteg itthon van. Irtó nehéz elfogadni, hogy a fejemben zsizsgő rengeteg tervemet parkolópályára kell tenni. De egyszerűen nem bírom.

Így igazából idénre az a nagy fogadalmam, hogy elfogadóbb leszek magammal szemben, és leadjak az elvárásaimból. Haladok, ahogy haladok. Most ez van.

Sikerekben gazdag, fogadalmakat megtartós új évet kívánok! :)
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése